Vel fremme

Igår forlot jeg Norge. Det var utrolig trist å ta farvel med mamma og pappa og alle sammen. Jeg tok flyet fra Kjevik 10.20 og var fremme i København en time senere. Neste fly gikk til Stuttgart 15.15. Så da måtte jeg bare sitte å vente. Det var utrolig kjedelig og ikke minst ensomt ettersom jeg reiste helt alene. Misunner Anne og alle de andre i USA som reiste sammen med mange andre. Vel fremme i Stuttgart ble jeg møtt av et stort skilt: ''Willkommen Geir''. Haha. Så tok vertsfamilien med meg ut på en restarurant. Jeg hadde wienerschnitzel. Så kjørte vi hjemover. De bor i Korntal som er 5 min unna Stuttgart. På veien kjørte vi forbi Schloss Solitude. Vertsfamilien min bor i et stort hus og jeg fikk rom i 3. etasje. Var utrolig glad for at jeg fikk et eget rom. På kvelden tok vertsfar meg på en liten omvisning i Korntal. Byen er større en både Farsund og Lyngdal, men virker litt dau. Men jeg vet selvsagt ikke enda hvordan det er her og det var jo søndag. Idag tok vertsmor meg med til rådhuset for å ordne noe papirer. Så var vi også og kjøpte et nytt sim-kort til mobilen min. På LIDL.  Utenom det har jeg ikke gjort noe spesielt utenom å ha lekt med minstemann i huset. Jeg forsto jo ingenting av det han sa så jeg bare fulgte på. Vertsfamilien min virker veldig hyggelig men en smule vanskelig å bli kjent med. Men det skal nok bli bedre. De har forresten en hund, men den er handikappa og tilbakestående. Altså hemma. Ellers har jeg det bra men er enda litt i kultursjokk tilstanden. Vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. Men det skal nok bli bedre. Neste mandag begynner jeg på skolen og håper jeg bli fort kjent med noen der.

8 kommentarer

Monika

06.sep.2010 kl.14:47

Håpe de gjenge bra dær nere:)

Tru faktisk aldri æg he hørt om ein funksjonshemma honn før.. Merkeli.

Men ska du bare være heima hos vertsfamilien i ei uka nå?:)

Magdalen

06.sep.2010 kl.14:47

Haha :D selvfølgelig måtte hunden være hemma! Bare fortsett å blogg du, og legg ut bildet =D

Tilde bestevenninna til Geir Atle :-D

06.sep.2010 kl.16:59

Heeei<3 Håper du har det fint, hadde vært greit med et besøk av deg nå, slik at du kunne ha passet på Markus, mens jeg var i dusjen XD

geiratlehustoft

06.sep.2010 kl.17:31

Monika: Ja, nå skal jeg bare være hjemme i ei uke. Så gleder meg egentlig til skolen begynner, slik at jeg har noe å gjøre. :P Er ikke så mye å finne på på egen hånd.

Melissa

06.sep.2010 kl.17:49

Heeeeii :-)

Håper du får det fint. Miss you!

Hemma hund, hahahahahahaahha :-)

TONJE

06.sep.2010 kl.17:54

Høres ut som du har det bra! :D

Pia Amalie

06.sep.2010 kl.17:55

Her skulle man tro det var hemma katter, men de har pare litt alzheimers.. lol... Suuuupert at du blogger, det blir veldig gøy å gølge med videre!! :)

Katrine B

08.sep.2010 kl.14:55

Høres ut som du har det bra :)

Skriv en ny kommentar

geiratlehustoft

geiratlehustoft

17, Farsund

Kategorier

Arkiv

hits