Tilbake!

ENDELIG fungerer internett igjen. Var familieselskap idag og fikk hjelp av en ''slektning''. Utrolig irriterende, var bare en filleting som gjorde at internett ikke fungerte, Men det er ihvertfall tilbake! Sist gang jeg blogget hadde jeg just vært på kino med noen venner og sett Grusomme meg. Var litt spesielt på tysk, men forstod en del. Dagen etterpå var vi på Volkfest i Stuttgart. Aller først var vi i byparken hvor det var demonstrasjoner. De holder på med noen byggeprosjekter her, noe som inkluderer at de må sage ned noen gamle trær. Syntes nesten det var litt morsomt. Folk hadde bosatt seg i trær, hengte blomster opp på trærne. Så tilogmed noen som hadde hengt opp en bamse slik at den omfavnet treet. Haha. På Volkfest var det helt stappa med folk, og helt utrolig varmt. Vi gjorde egentlig ikke så mye utenom å bare gå rundt for det var så masse folk.

Politiet passer på..

Dagen etter det igjen var søndag. Da var jeg med familien min på Schloss Solitude. Ført gikk vi litt rundt slottet og rundt forbi. Deretter var vi på en omvisning inne i slottet. Var utrolig gøy. Bildene inne i slottet ble ikke så veldig bra. Skylder på kameraet.
  Så kom skolen igjen. Har egentlig ikke skjedd noe spesielt. Skole er skole. Men blir bedre og bedre kjent med folk. Så var det helg igjen. Var i 18 års dagen til Celine. Var utrolig gøy og var utrolig masse folk der, mange ifra min skole. Så fikk snakket en del med de. Hadde ikke med meg kameraet så har ingen bilder. På søndagen igjen var jeg med familien min i gravkapellet til kongen av Württemberg. Ellers har det egentlig ikke skjedd noe spesielt de siste ukene. Var på turn med Celine på onsdag. Var ganske gøy egentlig, så tror jeg skal tilbake neste onsdag. Er så deilig at internett er tilbake. Trodde ikke jeg var så avhengig.

4 kommentarer

SupremeDreamTeam

18.okt.2010 kl.16:27

For noen bygninger, og for en flott arkitektur! haha :D

geiratlehustoft

18.okt.2010 kl.16:30

SupremeDreamTeam: Haha, ja ikke sant Antoni! :P

Magdalen

19.okt.2010 kl.16:20

Endelig tilbake:D du må blogge mere Geir! Savner deg :/

geiratlehustoft

23.okt.2010 kl.15:07

Magdalen: Ja, skal prøve. :) Savner deg også! :O

Skriv en ny kommentar

hits