OK

Nå har det blitt et par dager siden jeg har blogget, så tenkte det var på tide igjen. De siste dagene har vært helt OK egentlig. På onsdag fikk jeg plutselig vite at vi hadde matteprøve på fredag, så da gikk mye av tiden denne uka til å øve. Tror kanskje jeg får 5, hvor 1 er det beste.. Skjønner ikke noenting av denne matten. Så utrolig avansert og det går ikke med språket. Overraskende er det egentlig bare matte jeg sliter med her nede. De fleste fagene går det veldig bra i. Igår var jeg med Martin og så en film, og så skypet jeg også med Katrine. Litt morsomt; i begynnelsen her var jeg alltid så trøtt av å prate så mye tysk, men nå blir jeg trøtt av å snakke norsk med noen. For vel bare ta det som et god tegn. Har også pratet med områderepresentanten min og vi skal møtes snart. Hun skal samle alle vi utvekslingsstudentene som her. Det er meg, ei belgisk jente og en amerikansk gutt. Ho belgiske tok kontakt med meg for et par dager siden og tror vi skal møtes snart. Hun er sykt heldig! Vertsfamilien tar henne med til Egypt i høstferien. Misunnelig! Den amerikanske gutten har jeg prøvd å få kontakt med, men han er absolutt helt utilgjengelig. Ho belgiske hadde heller ikke greid og få kontakt med han. Blir ihvertfall gøy å møte noen andre utvekslingsstudenter.

2 kommentarer

Irene

25.okt.2010 kl.08:54

Heeiii <33

åå som jeg savner deg!!

beklager at jeg ikke har fått lest så mye på bloggen din! jeg huska ikke hva den hette også fant jeg ikke ut åssen jeg skulle finne den :p

Men fant den til slutt :D

Virker som om du har det fint, noe som gleder meg veldig :) hehe

Off, kan tenke meg at matten er vanskelig! men det går nok bedre etterhvert når du blir mer vant :)

Du må ha lykke til videre, og tenker masse på deg ! <3

Spind er ikke det samme uten deg vettu :( hehe.

Klem <3

geiratlehustoft

25.okt.2010 kl.14:59

Irene: Jeg savner deg også noe helt utrolig! Gleder meg til å se deg igjen, håper dere kan besøke meg. :P Det gjør ikke noe, bedre sent enn aldri. ;)

Tusen takk, tenker masse på deg også. <3 Håper alt går bra på jobben. :P

Skriv en ny kommentar

hits