Heute

Idag har jeg gjort egentlig bare kjedelige ting, men har hatt det utrolig gøy. For et par dager siden pratet jeg med områderepresentanten min her. Hun sa at det var et museum som hadde en helt utrolig utstilling denne helga, og at jeg bare måtte gå. Så da gikk jeg og Martin på Lindenmuseum. Denne berømte utstillinga var egentlig ikke så mye å se på, men det var gøy å tilbringe dagen med Martin i Stuttgart. Etterpå gikk vi egentlig bare rundt i byen. Så gikk han hjem mens jeg gikk for å møte Ki. Hun inviterte meg med på en konsert for et par dager siden. Hun hadde igjen blitt invitert av ei jente opprinnelig ifra Sør-Korea, men som ikke var utvekslingsstudent. Hun het Onghi eller et eller annet. Ki hadde også invitert med seg en utviklingsstudent fra Thailand, Gem. ''Me and the Asians''. Fikk ikke snakket så mye med Onghi, men ble skikkelig godt kjent med Gem. Denne konserten viste seg å være en pianokonsert. Jeg og Ki holdt på å kjede oss igjel, Gem sov og Onghi var helt utrolig oppslukt av spillinga. Etterpå gikk Onghi på enda en konsert mens vi gikk litt rundt i Stuttgart. Så følgte jeg og Ki Gem til toget hennes hjem, før vi tok S-Bahnen hjem. Var forresten mange demostransjoner idag. Tror ikke jeg har vært i Stuttgart en gang uten at det har vært en demonstrasjon mot et eller annet. Og da overdriver jeg heller ikke. Det var en mot bruk av dyr i eksperimenter, og en mot Stuttgart 21. Kort fortalt: Stuttgart 21 er den nye togstasjonen som skal ligge under bakken. Det innebærer at noen gamle trær må hogges ned. Og det er egentlig det det går ut på. Idiotisk.

Skulle egentlig på Halloween Party med Celine idag, men glemte det helt. Årh!Demonstrasjon mot Stuttgart 21

De hadde til og med med seg gårsdyr i demontrasjonen. Martin fortalte meg at i Tyskland er det en menneskerett å kunne demonstrere...


Noe jeg er enig i.Politiet passer på..Og noe langt hyggeligere; Ki og Gem.Kom forresten over verdens rareste isautomat idag. Måtte selvfølgelig legge ut bilde.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits