Julemarked i Esslingen

Idag var vi på julemarked i Esslingen. Det var skikkelig koselig der. Det er julemarked i neste hver by her. I neste uke skal jeg på julemarked i Stuttgart, og neste helg er det julemarked her i Korntal. Og skal senere til Ludwigsburg. Gleder meg. I Esslinger var det julemarked/middelaldermarked. I den ene delen av byen var det vanlig julemarked, mens i den andre delen var det middelaldermarked. Var litt spesielt, men veldig gøy egentlig. Alle gikk rundt i kapper og middelalderske klær osv. Man kunne kjøpe alt mulig håndlaga ting der. Var også en gjøgler/stand up komiker der. Tysk humor er så tjørr! De eier ikke humor i det hele tatt. Det denne ''gjøgleren'' gjorde var å stappe hele 4 pingpong baller i kjeften, til folks store begeistring og latter. Skjønner ikke hva som var så morsomt med det?

Idag var det veldig kaldt! Holdt på å fryse meg ihjel. Blir så irritert fordi alle skjønner ikke hvordan jeg kan fryse? Hallo, jeg er ifra Norge?? Hrmpf! Idag ble også fotografevnene mine satt på prøve. Jeg kan seriøst ikke ta bilder, burde gå på et kurs. Som min kjære søster sa da jeg klaget på kameraet mitt; ''Det er ikke kameraet som er dårlig, det er fotografen''.

Til slutt må jeg bare takke Kristina, Martine, Sunniva, Stine, Victoria og Linn som sendte meg en pakke med norsk sjokolade og tomatsuppe fra Toro. Tusen takk!3 kommentarer

Martine

28.nov.2010 kl.22:27

Tysk humor ja, den hørtes jo... ehm.. bra ut :)..

hehe, godt du likte pakken vår :-D

geiratlehustoft

01.des.2010 kl.10:22

Martine: Tysk er akkurat like bra som den høres ut. :P

Linn

01.des.2010 kl.13:35

Tysk er jo best ;-)

Skriv en ny kommentar

hits