På togtur i Baden-Württemberg

Idag har jeg og et par av de andre utvekslingsstudentene fra AFS (det er jo så mange) vært på rundtur i Baden-Württemberg og besøkt julemarkedene. Vi var i Karlsruhe, Speyer og Mannheim. Utrolig gøy, men akkurat nå er jeg dødssliten.. Er egentlig ikke så mye å fortelle. Var veldig koselig og utrolig gøy å få reist litt rundt i Baden-Württemberg. Har enda ikke fått reist så mye. I Karlsuhe var vi først rundt slottet før vi gikk på julemarkedet. Så gikk vi til Speyer. Der var vi i domkirka og så på igjen på julemarked. Så gikk vi til Mannheim, gikk litt rundt, på julemarked før vi gikk hjem. Vi skal kanskje gå til Strassburg i Frankrike på tirsdag, mens spørs om det blir noe. Håper på det. Alle utvekslingsstudentene fra AFS er nesten bare fra enten øst Asia eller Sør-Amerika. Ingen europeere nesten. Nawel kunne ikke bli med idag og hun kan mest sannsynnligvis ikke bli med til Strassburg. Dumt. Vi trenger jo noen som kan fransk!

Idag er lille julleaften. Har ikke helt den julefølelsen enda. Men tror det blir en gøy juleferie. Skal kanskje med vertsfamilien min til München etter nyttår. Håper det blir noe av. Så skal jeg bare være med venner. Skal kanskje til Karlsruhe igjen sammen med Tamara.

I Karlsruhe.

Slik så slottsplassen ut. :(

Gem, Ki og Chanikarnt.

Wow!Haha.

Hele gjengen. Er ikke helt sikker på hva jeg holder på med på dette bildet.
Fremme i Mannheim

Bildeplanlegging. Asiatere skal jo ha bilde av alle og alt.Her måtte vi selvfølgelig inn.Her sitter Gem og Chanikarnt og spiser noe asiatisk godteri de fant på den asiatiske butikken. Det er seriøst noe av det værste jeg har smakt. Grusomt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits