Hvit jul

Jula ble hvit den. Hele juletida har det bare snødd og snødd. Jeg får skikkelig julestemmning, men tyskerne hater snø. Jula var litt spesiell å feire hos en annen familie, men var egentlig helt grei. Fikk masse pene gaver. Fra tyskerne fikk jeg for det meste bøker om Tyskland og området her. Det var det jeg ønsket meg, så jeg ble utrolig glad! Fra de hjemme fikk jeg nesten bare norsk sjokolade og mat + en kjempefin strikkegenser fra mamma! Ble veldig fornøyd! Igår var vi på julemiddag hos vertsbestemora mi. Kjempegod mat, men kunne ikke helt kompensere for blodpølsa til bestemor! Fikk også oppskrifta på blodpølse til jul så skal kanskje prøve å lage det her! Spørs om noen tørr å smake. Lærte å lære spetzele igår. Det er den tyske utgaven av spagetti. Lagde også ei iskake til julemiddagen. Idag kommer også masse familien til oss, får å ha julefrokost. De siste dagene har altså vært familie, familie og familie.

De neste dagene skal jeg bare være med venner. Skal til Strassbourg i Frankrike med utvekslingsstudentvennene mine på tirsdag. Og etter nyttår skal jeg til München med vertsfamilien min! Gleder meg!


Dette er hva jeg fikk + noe som ikke kom med på bildet. Som dere ser er masse av sjokoladen allerede spist opp. Smash falt i smak hos vertsmora mi. Måtte nesten rive posen ut av hendene hennes.Her skal vi etter nyttår.Og her! Gleder meg!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits